Akyazı Madeni Sanatkarlar Odası’nda Sezgin Durmuş Güven Tazeledi
Akyazı Madeni Sanatkarlar Odası’nda Sezgin Durmuş Güven Tazeledi
Akyazı’da esnafların yoğun katılımıyla Sanayi Lokantası’nda bir kongre düzenlendi. Birlik ve beraberlik mesajlarının vurgulandığı kongrede, divan başkanlığını İsmet Öztürk üstlendi. Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından esnaflık geleneği çerçevesinde yılın çırak ve ustalarına plaketler verildi. Bu an, salonda büyük alkış aldı.
Seçimlere tek liste ile giren Sezgin Durmuş, 350 üyenin tamamının oyunu alarak güven tazeledi. Seçim sonuçlarının ardından konuşan Durmuş, üyelerin gösterdiği teveccühün sorumluluklarını daha da artırdığını belirterek, Akyazı sanatkarları için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri de belirlendi. Yönetim Kurulu’nda Hüseyin Yalçın, Murat Aydın, Muhammet Kurt, İbrahim Alemdar, Turgut Azat ve Faruk Acar yer aldı. Denetim Kurulu’nu ise Metin Akar, Murat Öncü ve Muhsin Gökçeoğlu oluşturdu.




