Belediye kafeteryayı kiraya veriyor
Serdivan Belediyesi, iki taşınmazı kiraya vermek için ihale düzenliyor. Belediye Encümeni’nin kararlarına göre, İstiklal Mahallesi’nde bulunan iki taşınmaz, 10 yıllığına kiraya verilecek.
İlk taşınmaz, 365 metrekare kapalı ve 1.365 metrekare açık alana sahip olan kafeterya ve restoran olarak kullanılacak. 25 Aralık 2025 tarihinde saat 14.30’da yapılacak ihalede, aylık muhammen kira bedeli 100 bin TL olarak belirlendi. Geçici teminat tutarı ise 360 bin TL olarak açıklandı.
İkinci taşınmaz, 25 metrekare kapalı ve 1.215 metrekare açık alana sahip iş yeri olarak kiraya verilecek. Aynı gün saat 14.45’te yapılacak ihalede, aylık muhammen kira bedeli 50 bin TL, geçici teminat tutarı ise 180 bin TL olarak belirlendi.
İhaleler, Serdivan Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. İsteklilerin, belirtilen gün ve saatlerde salonda hazır bulunmaları gerekiyor. İhaleye katılmak isteyenlerin, geçici teminatlarını 25 Aralık 2025 günü saat 12.00’ye kadar banka teminat mektubu veya nakit olarak Serdivan Belediyesi veznelerine yatırmaları gerekiyor.




