10.12.2025 - Akyazı Haber Portalı

Büyükşehir Pamukova’da yürekleri ısıttı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde yaşlılarla buluşmaya devam ediyor. Son olarak Pamukova Esentepe Park’ta yaklaşık 80 yaşlı, Büyükşehir’in misafiri oldu.

Pamukova Kaymakamı Gürsel Temurci, Pamukova Belediye Başkanı Fatih Akın, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ahmet Öksüzoğlu gibi birçok yetkili, programa katıldı.

Öksüzoğlu, yaşlıların yaşam kalitesini yükseltmenin bir sosyal sorumluluk ve vefa borcu olduğunu belirtti. Büyükşehir Belediyesi’nin evde bakım hizmetlerinden sağlık desteklerine, sosyal etkinliklerden gündelik ihtiyaçlara kadar her alanda yaşlıların yanında olduğunu vurguladı.

Pamukova Belediye Başkanı Fatih Akın da, yaşlıların ilçenin geçmişini ve tarihini yetiştirdiklerini belirterek, onların sağlıkla ve huzurla yaşamalarını sürdürmeleri gerektiğini dile getirdi. Başkan Akın, Büyükşehir Belediyesinin, yaşlıların hayatına dokunmaya devam edeceğini söyledi.

Programa katılan yaşlıların yüzlerinde tebessüm bırakmayı başaran yetkililer, onların talep ve isteklerini dinleyerek, hayatlarını kolaylaştırmak için gerekli adımları attı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ