Büyükşehir’den Hendek’e asfalt
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Hendek’te 20 kilometrelik ulaşım hattını modern ve güvenli bir hale getirdi.
Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, Hendek merkezinde Remziefendi ve Beştepeler Caddeleri’ni komple yeniledi. Şehit Gaffar Okan Caddesi’nin tamamlanmasıyla Hendek girişinin modern ve güvenli bir çehreye büründüğü belirtildi.
Ekipler, merkezdeki çalışmaların ardından kırsala odaklandı. Soğuksu–Hacıkışla–Uzunçarşı–Yeşilyurt–Kurtköy–Sivritepe güzergâhındaki 12 kilometrelik grup yolunda yenileme çalışmaları yaptı. Ayrıca Lütfiyeköşk ve Kocaahmetler Mahalleleri’ndeki ulaşım hatlarını da yeni baştan düzenledi.
Asfaltlama çalışmalarının ardından yol çizgileri ve yaya geçitleri tamamlandı. 20 kilometrelik ulaşım hattı modern standartlara uygun şekilde hizmete hazır hale geldi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, “Gözbebeğimiz Hendek’te bu sezonu çok verimli bir şekilde tamamladık. İlçe merkezi ve kırsal bölgelerde 20 kilometrelik bir güzergâhı güvenli, konforlu ulaşım ile tanıştırdık. Planlanan programlar dâhilinde 16 ilçemizde eşit ve adil hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.





