CHP heyeti katlı esnafını dinledi
CHP’nin Parti Meclisi Üyesi Ecevit Keleş, Adapazarı’ndaki Katlıpazar’da esnaf ziyaretinde bulundu. Keleş, esnafla birebir görüşerek ekonomik ve sosyal sorunları dinlediklerini söyledi.
Görüşmelerde, artan maliyetler, düşen alım gücü ve günlük yaşam sorunları öne çıktı. Keleş, esnafın zorlaşan ekonomik koşullardan şikayetçi olduğunu belirterek, taleplerini dikkatle not ettiklerini ve çözüm üretmeye çalıştıklarını vurguladı.
Keleş, CHP olarak esnafın ve halkın sesi olmayı sürdüreceklerini, esnafın ayakta kalmasının kent ekonomisi için büyük önem taşıdığını belirtti. Esnafların gösterdiği ilgi ve samimiyetten dolayı teşekkür eden Keleş, sahadan gelen taleplerin partinin yol haritasını belirlediğini kaydetti.
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ





