Danışmanlık ve Emlak Müşavirliği sekötürü çalıştayda bir araya geldi
**Danışmanlık ve Emlak Müşavirliği Sektörü Çalıştayda Bir Araya Geldi**
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Meclis Başkanı Erdem Ercan’ın da katılımcı olduğu Danışmanlık ve Emlak Müşavirliği sektörü çalıştayı, SATSO hizmet binasında gerçekleştirildi. Çalıştayın ev sahipliğini, Komite Başkanı Mehmet Demir, Başkan Yardımcısı Fahri Ertaş ve diğer komite üyeleri yaptı.
Çalıştayın açılışında konuşan SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan, sektörün sorunlarını, beklentilerini ve çözüm yollarını ele almak üzere düzenledikleri çalıştayda üyelerle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ercan, bu tür çalıştayların, sektörün mevcut sorunlarına çözüm aramak ve sürdürülebilir bir yapı oluşturmak için önemli olduğunu vurguladı.
Komite Başkanı Mehmet Demir ise, 2022-2026 döneminde düzenledikleri üçüncü çalıştayda katılımcılarla buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Demir, komitenin geniş kapsamlı olduğunu ve birçok meslek kolunu temsil ettiğini vurgulayarak, çalıştayın verimli geçeceğine inandığını söyledi.
Çalıştayda, katılımcılar ile SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan, Komite Başkanı Mehmet Demir ve diğer komite üyeleri birebir görüşerek talepleri not aldı. SATSO Genel Sekreteri Şevket Kırıcı da Oda çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme yaptı.
Daha sonra, farklı konularda oluşturulan masalarda istişareler yapıldı. Emlak ve Gayrimenkul Hizmetleri, Hukuk, Mali Müşavirlik ve Proje Danışmanlığı gibi konularda sorunlar tespit edilip çözüm önerileri sunuldu ve bir çalışma planı oluşturuldu.
Katılımın yoğun gerçekleştiği çalıştayın sonucunda hazırlanan rapor, komitenin 2026 yılındaki çalışmalarında yol haritasını oluşturacak.






