12.12.2025 - Akyazı Haber Portalı

En çok yağmur oraya yağdı

Sakarya’da 11 Ekim 2025’te etkili olan yağışlar, farklı yoğunluklarda il genelinde kaydedildi. Meteoroloji verilerine göre, Kocaali’nin Melen bölgesi 31 kilogramla en çok yağış alan bölge oldu. Sapanca 29,9 kilogram, Kaynarca 26,9 kilogram, Karapürçek 23,4 kilogram ve Ferizli 21,5 kilogram yağışla ilk beş county arasında yer aldı.

Diğer yandan, Pamukova Akçay Barajı 1,3 kilogram, Taraklı 7,6 kilogram ve Geyve 8,7 kilogram yağışla en az yağış alan bölgeler oldu. Hendek’in Yeniyayla Köyü ise 37,9 kilogram yağışla dikkat çekti.

Sakarya genelinde metrekareye düşen yağış miktarı ortalama 18,9 kilogram olarak hesaplandı. Uzmanlar, sonbaharın ilerleyen günlerinde kuzey ilçelerde yağışların artmasının beklendiğini belirtti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ