En lezzetli karne hediyesi
**Başarıya Lezzetli Ödül**
Karasu Anadolu Lisesi’nde yıl boyunca çeşitli etkinliklerde üstün başarı gösteren 37 öğrenci, sıra dışı bir ödüllendirme etkinliği yaşadı. Öğrenciler, Karasu’da faaliyet gösteren bir pizza işletmesinde düzenlenen iş atölyesi çalışmasında hem meslek deneyimi kazandı hem de emeklerinin karşılığını lezzetli bir şekilde aldı.
Okul Müdürü Ali İhsan Kılınç, etkinliğin öğrenciler için hem ödül hem de motivasyon amacı taşıdığını belirterek, “Okulumuzda sosyal, kültürel ve sportif alanlarda derece yapmış ve okulumuzu temsil etmiş öğrencilerimizi ödüllendirmek istedik. Bu amaçla ‘kendin pişir, kendin ye’ konseptiyle keyifli ve öğretici bir etkinlik düzenledik” dedi.
Öğrencilerden Beyzanur Bektaş, dönem sonunda gerçekleştirilen bu çalışmanın kendileri için çok anlamlı olduğunu belirterek okul yönetimine teşekkür etti. Bektaş, arkadaşlarını gösterdikleri başarılarından dolayı tebrik etti.
Pizza işletmesinin sahibi Muhammed Ünlüuysal ise, “Karasu’nun şampiyonları olarak gördüğümüz bu gençlere pizza yapım eğitimi verdik. Yarınların esnaflarını ve işletmecilerini yetiştirmeye katkı sunmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Etkinlik, öğrencilerin kendi hayal güçleriyle hazırladıkları pizzaları afiyetle yemesiyle sona erdi.





