Eski Doğruyolcular Karasu’da buluştu
Karasu’da Eski Doğruyolcular Bir Araya Geldi
Karasu Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çatalbaş, evinde düzenlediği yemekte geçmişte Doğruyol Partisi ve Demokrat Parti’de siyaset yapan isimleri bir araya getirdi. Yemekte, eski Bakan Nevzat Ercan, eski milletvekili Ahmet Neidim, eski il başkanları Erdal Taşkın, Cemal Başaran, partililer ve Karasu Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Cihan Emre de dahil olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.
Mehmet Çatalbaş, toplantıda yaptığı konuşmada, eski siyaset dostlarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mevcut sosyoekonomik koşulları ve geleceğini değerlendirdiği konuşmasında, bu tür buluşmaların siyasi hafızayı canlı tutmak ve yerel dayanışmayı güçlendirmek açısından önemini vurguladı.
Katılımcılar, organizasyonun başarısından dolayı ev sahipliği yapan Mehmet Çatalbaş’a teşekkür ettiler ve benzer buluşmaların toplumsal dayanışma için önem taşıdığını belirttiler.




