Eskişehir’e geziye gittiler
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rekreasyon Yönetimi Topluluğu, Sapanca Gençlik Merkezi ile iş birliği yaparak Eskişehir’e bir gezi düzenledi.
Gezi programı, Masal Şatosu, Balmumu Müzesi, Atlıhan El Sanatları Çarşısı, Odunpazarı Evleri, Karikatür Müzesi, Haller Gençlik Merkezi ve Porsuk Çayı gibi çeşitli kültürel mekânları içeriyordu.
Bu etkinliğin amacı, öğrencilerin sosyalleşmelerini, yeni yerler görerek çevresel farkındalık kazanmalarını ve boş zamanlarını anlamlı şekilde değerlendirmelerini sağlamak olarak açıklandı.
Rekreasyonun ‘seyahat bir farkındalık yolculuğudur’ anlayışıyla düzenlenen gezi, katılımcılara farklı bir öğrenme ve keşif ortamı sunmayı hedef koydu.
SUBÜ öğrenci toplulukları, gençlerin kişisel gelişimine katkı sunan etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.





