22.07.2026 - Akyazı Haber Portalı

Genç Yüreklerin Filistin Duyarlılığı Fırçalar Konuştu, Vicdanlar Buluştu

Genç Yüreklerin Filistin Duyarlılığı Fırçalar Konuştu, Vicdanlar Buluştu
Akyazı Nakliyat

“Genç Yüreklerin Filistin Duyarlılığı” Başlıklı Resim Sergisi

Akyazı Gençlik Merkezi ve Atatürk Ortaokulu iş birliğiyle “Fırçalar Konuştu, Vicdanlar Buluştu” temasıyla düzenlenen resim sergisi, gençlerin Filistin’e duyduğu dayanışmayı gözler önüne koydu.

Serginin açılışına İlçe Millî Eğitim Müdürü Hasan Can, Gençlik Merkezi Müdürü Recep Kodalak ve Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Külekçi’nin yanı sıra çok sayıda okul yöneticisi, veli ve öğrenci katıldı. Öğrencilerin Filistin’deki insani dramı konu alan resimleri sergilendi; katılımcılar, eserleri ilgiyle inceledi.

Organizasyonda Gençlik Merkezi ekibi yer aldı. Eserde bulunan öğrenciler, katılım belgeleriyle ödüllendirildi. Gençlik Merkezi yetkilileri, bu etkinliğin bir farkındalık hareketi olduğuna vurgu yaparak; emeği geçenlere teşekkür etti.

Sergi, çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Akyazı Nakliyat
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ