Hemzemin geçitte çalışmalar tam gaz
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Geyve ilçesi Alifuatpaşa Mahallesi’nde hemzemin geçit ve çevresinde düzenleme çalışmalarına hızla devam ediyor. Güvenli geçiş ve modern altyapı hedefiyle yürütülen projede sona yaklaşılıyor.
Çalışmalar kapsamında hemzemin geçide 4 adet kumandalı otomatik kollu bariyer sistemi, 2 adet hareketli hörtüvar, 26 metre uzunluğunda lastik veya kompozit kaplama panel ve 1 adet güvenlik kabini yerleştirilecek. Proje ayrıca çevre düzenlemesini de içeriyor.
Projeyi 120 takvim günü içinde tamamlamak planlanıyor. Yaklaşık 7 milyon 960 bin TL maliyetle yürütülen iş için sözleşme 7 Mayıs’ta imzalandı. Hedef, sürücüler ve yayalar için güvenli ve konforlu bir ulaşım altyapısı oluşturmak.
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ




