Kararı duyunca fenalık geçirdiler
Sakarya’nın Hendek ilçesinde 2020’de meydana gelen ve 7 kişinin ölümü, 127 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan havai fişek fabrikası patlaması davasında, fabrika sahibi Yaşar Coşkun’un tahliyesine karar verildi. Bu karar, aile yakınları ve mağdurlar tarafından büyük tepkiyle karşılandı.
Sakarya Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, Yargıtay’ın daha önceki kararını bozarak “olası kastla insan öldürme” suçundan yargılama yapma yönündeki kararına uyulmadı. Mahkeme, tutuklu sanık Yaşar Coşkun’u tahliye etti.
Mahkeme kararını duyunca fenalık geçiren aile yakınları, duruşma çıkışında büyük üzüntü yaşadı. Yetkililer, olası olumsuzlukları önlemek için aileleri sakinleştirmeye çalıştı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ




