Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Sevgi Mahallesi Muhtarı Nilüfer Karabacak ve mahalle sakinleriyle birlikte düzenli olarak topladığı atıklarla geri dönüşüme katkıda bulunanlara teşekkür etmek üzere bir ziyaret gerçekleştirdi. Gerenli, bu süreçteki katkılarından dolayı muhtar Karabacak’a ve mahalle halkına minnettarlığını ifade etti.
Başkan Gerenli, “Yaptığınız her şey için bütün gönüllülere, mahallemize ve muhtarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Ziyaret, Sevgi Mahallesi Muhtarlığı’nda gerçekleştirildi ve Belediye Başkan Yardımcısı Derya Aktan, Temizlik İşleri Müdür Vekili Zeynep Birinci ile İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Dilek Çetin Çivi’nin de katılımıyla daha da anlam kazandı.
“KENTİMİZİ TEMİZ TUTMALIYIZ”
Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, muhtar Karabacak’a teşekkür ederken, “Gönüllülük esasına dayanan bu tür çalışmalar son derece kıymetli. Kentimizi temiz tutmak, evimiz gibi sokaklarımızı, mahallelerimizi ve yaşadığımız çevreyi korumak hepimizin görevi. Yaptığınız her şey için gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Derya Aktan ise, “Atatürk’ün izinde, temiz bir çevre için hep birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda, Başkan Gerenli, muhtar Nilüfer Karabacak’a anlamlı bir hediye olarak Atatürk biblosu takdim etti.
“TEMİZ BİR DÜNYAYI HERKES HAK EDİYOR”
Sevgi Mahallesi Muhtarı Nilüfer Karabacak, mahalle halkının kendisine büyük destek verdiğini dile getirerek, “Mahallelim bana çok yardımcı oluyor. Topladığımız atıkların çoğu, mahalle sakinlerimizin getirdiği atıklar. Bazıları kasalarla, bazıları evlerinden şişe toplayarak bu projeye katkı sağlıyor. Onlar yanımda oldukça ben de güç alıyorum. Bu atıkların toplanması, çevremizin temiz kalması için önemli. Temiz bir dünyayı herkes hak ediyor” şeklinde konuştu.
Bu anlamlı ziyaret, Lüleburgaz Belediyesi’nin geri dönüşüm ve çevre bilincine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı