Mekece Sosyal Tesisleri’nde inşaat başladı
Sakarya’nın güney bölgesine yeni bir sosyal tesis
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 16 ilçede vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Yusuf Alemdar’ın Pamukova’nın en yüksek nüfuslu mahallesi Mekece’de sözünü ettiği sosyal tesis projesi hayata geçiyor. Mekece Sosyal Tesisleri’nin inşaatı başladı.
630 metrekarelik taban alanı üzerine inşa edilen tesis, 470 metrekarelik ana salon, gösteri sahnesi, kafeterya ve çocuk oyun alanları dahil olmak üzere birçok sosyal alanı kapsayacak. Proje, sadece Mekece değil, bölgedeki tüm mahallelerin sosyal ve kültürel buluşma noktası olacak.
Kazı dolgu çalışmaları tamamlanan ve temel donatı demirlerinin imalatları başlayan proje, gerekli altyapı bağlantılarının ardından hızla yükselecek. Yeni tesis, bölge insanının özel günlerinde misafirlerini kaliteli şekilde ağırlayacağı ve en özel günleri modern yapısıyla süsleyeceği bir mekan olacak.




