10.11.2025 - Akyazı Haber Portalı

Postacı Serdivan’da sahnelendi

“Postacı” oyunu Serdivan’da sahneleniyor

Serdivan Belediyesi’nin düzenlediği Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında, Antonio Skármeta’nın yazdığı ve Zeynep Kalyoncu’nun yönettiği “Postacı” adlı tiyatro oyunu, Serdivan Kültür ve Kongre Merkezi’nde izleyicilerle buluştu. Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin performansı, salonu dolduran izleyicilerden büyük beğeni topladı.

“Şiir, onu yazana değil, ona ihtiyacı olana aittir” temasıyla sahneye getirilen oyun, duygusal sahneleriyle izleyicileri etkiledi. Etkinlik, ücretsiz olarak sunuldu ve Serdivanlıların yoğun ilgisini gördü.

Serdivan Kültür Sanat yetkilileri, kültür ve sanatı toplumun her kesimiyle buluşturmaya devam edeceklerini ve benzer etkinliklerle sanatseverleri bir araya getirmeyi sürdüreceklerini açıkladı. Bu etkinlik, gençlerin sanata olan ilgisini ve yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ