Rüya gibi düğünle evlendiler
Akademisyen Sevgi ve İlyas Kolaylı’nın kızı Göksu ile iş insanı Selim Can Sazak, Ankara Divan Çukurhan Otel’de düzenlenen görkemli bir törenle evlendi.
Nikah şahitliklerini TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Orhan Aydın, KTÜ Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mualla Yalçınkaya gibi isimlerin yaptığı düğüne siyaset, iş dünyası ve akademi dünyasından birçok önemli figür katıldı.
Düğün törenine Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oktay Yıldız gibi isimler de katılarak renk kattı.
Törende, Amerika’dan ve Dubai’den gelen çok sayıda konuk da yer aldı, bu da özel geceye uluslararası bir hava kazandırdı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ


