10.04.2026 - Akyazı Haber Portalı

Sakarya’da Yağmurun Bereketi, Bayramın Huzuruyla Buluştu

Sakarya’da Yağmurun Bereketi, Bayramın Huzuruyla Buluştu
Akyazı Nakliyat

Sakarya’da Yağmur ve Bayram Beraberliği

Sakarya’da bayram namazı, camilerdeki yoğun katılımla gerçekleşti. Sabahın erken saatlerinde camilere akın eden vatandaşlar, yağmurun damlaları camlara vursa da, içeride yükselen tekbir sesleriyle gönüllerini ısıttılar.

Namazın ardından cami kapısında açılan şemsiyeler altında bir araya gelenler, bayramlaşmak için samimi köprüler kurdu.
Vatandaşlar, bayram namazı sonrası ilk olarak kabristanları ziyaret etti. Islak toprak kokusu ve yağmurun eşliğinde okunan dualar, ahirete irtihal eden sevdiklerine ulaştırıldı. Akyazılılar, sevdiklerinin kabirleri başında vefa borçlarını ödeyerek bayramın buruk ama huzurlu yanını birlikte yaşadı.

Bu sırada, eller semaya açıldı; hüzün ve huzur bir arada yaşandı.
Ziyaretlerde, vatandaşlar çiçekleri suladı, dualar okudu ve sevdikleriyle sessizce bayramlaştı.
Sakarya, bayramın ilk saatlerinde cami avlusundaki neşeli kalabalık ve mezarlıklardaki vakur duruşuyla “vefa” portresi çizdi. Yağmur bereketi ve duaların samimiyetiyle gün anlam kazandı.

Akyazı Nakliyat
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ