18.01.2026 - Akyazı Haber Portalı

Sapanca kurtuluşu kutladı

Sapanca kurtuluşu kutladı
Akyazı Nakliyat

Sapanca, düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılını büyük bir coşkuyla kutladı. Kutlamalar, Sapanca Hükümet Konağı önünde düzenlenen resmi törenle başladı. Sapanca Kaymakamlığı ve Sapanca Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Törenler Şehit Albay Güner Ekici Parkı’nda devam etti. İlçe Müftüsü Yavuz Koçak’ın dua okumasının ardından Rüstem Paşa Camii minaresine Türk bayrağı asıldı. Konuşmalar, şiir okumaları ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın marşları ile tören sürdü.

Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Metin, “Bu topraklar için canını feda eden atalarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Kurtuluşumuzun 104. yılında, milletimizin bağımsızlık kararlılığını gururla hatırlıyoruz,” dedi.

Törenlere Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin ve diğer protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Akyazı Nakliyat
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ