16.12.2025 - Akyazı Haber Portalı

SGK Sakarya’dan dev satış ihalesi

SGK, Sakarya’da arsa ve ticari taşınmazlarını satışa çıkarıyor. 17-28 Kasım 2025 tarihleri arasında elektronik açık artırma ile gerçekleştirilecek ihaleler için başvurular e-Devlet üzerinden alınacak.

Satışa sunulan taşınmazlar arasında Ekizce Osmaniye’de akaryakıt istasyonu, Korucuk’ta 11 dönümlük arsa ve konut alanı, Pabuççular’da park alanı bulunuyor. Taşınmazların muammen bedelleri ise şu şekilde:

* Ekizce Osmaniye’de akaryakıt istasyonu: 21 milyon 600 bin lira
* Korucuk’ta 11 dönümlük arsa: 70 milyon lira
* Korucuk’ta konut alanı: 37 milyon lira
* Pabuççular’da park alanı: 36 milyon 480 bin lira

Başvurular 13-21 Kasım 2025 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden “SGK Elektronik Satış Portalı” aracılığıyla yapılacak. İhaleye katılmak isteyenlerin belirlenen teminat tutarını nakit olarak yetkili bankalara yatırmaları veya süresiz kesin teminat mektubu ile Kurumun ilgili birimlerine teslim etmeleri gerekiyor. İhale bedeli ise peşin olarak Kurum hesaplarına yatırılacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ