TBB’den Ferizli’ye hibe araç
Ferizli Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) araç hibe programı sayesinde filosunu genişletti.
Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata, Ankara’daki teslim töreninde TBB’den hibe alınan aracın anahtarını aldı. Başkan Ata, aracın ilçeye hizmet kapasitesini önemli ölçüde artıracağını belirtti.
“Hizmet kalitemiz daha da yükselecek”
Ata, “Bu destekle hemşehrilerimize sunduğumuz hizmetlerin kalitesini ve etkinliğini yükselteceğiz. Aracımız, özellikle saha operasyonlarımızda kritik rol oynayacak ve ilçemizin gelişimine katkılar sağlayacaktır” dedi.
Araç kısa süre içinde Ferizli’ye ulaştırılacak ve belediyenin filosuna dahil edilerek kullanılmaya başlanacak.
Başkan Ata, TBB Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür ederek, “Bu tür destekler, yerel yönetimlerin güçlenmesine ve vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulmasına imkan veriyor. TBB yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni aracımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.



