Yeni Yol eylem yapacak
“Yeni Yol” için Birlikte Eylem
DEVA Partisi, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Sakarya il başkanlıkları, “#HesapVakti” kampanyası kapsamında ortak bir basın toplantısı düzenliyor. “YENİYOL” inisiyatifi altında bir araya gelen üç parti, uyuşturucuyla mücadelenin toplumsal bir seferberlik haline gelmesi gerektiğini vurgulayacak.
Toplanti 21 Haziran Cumartesi günü saat 16.00’da Adapazarı Gar Meydanı’nda yapılacak. DEVA Partisi İl Başkanı Ercan Başnuh, Saadet Partisi İl Başkanı Ali Ahmet Çelik ve Gelecek Partisi İl Başkanı Sinan Gedik, basın mensuplarıyla kampanyanın detaylarını paylaşacak.
Sakarya’nın değerli basın mensuplarını toplantıya davet eden üç parti il başkanlığı, destek beklediklerini ifade etti. Uyuşturucuyla mücadelede toplumun tüm kesimlerinin birlikte hareket etmesi gerektiği vurgulandı.




